ONNISTUIN! Nimittäin kinuskin teossa! Paljon olen lukenut/ kuullut, että kinuski täytyy tehdä juuri oikein onnistuakseen siinä. Sain vaihtoehtoja kolme: mansikka-, suklaa- ja kinuskikakku joista päätin ottaa riskin ja tehdä kinuskia, koska mansikkaa ja suklaata olen tehnyt erittäin paljon. Sisälle tein kinuskivaahtoa ja vadelmahilloa/ kokonaisia vadelmia. Senkin kanssa täytyi olla tarkkkana, ettei tulisi liian makeaa, koska vadelmahillo itsestään on jo erittäin makea. Päälinen oli hieman vaikea, koska en tajunnut että levitys täytyy tehdä erittäin nopeasti, joten siksi hieman ilmakuplia. Ehkä ensi kerralla sekin onnistuu. Maku kuitenkin oli täydellinen, onneksi! 

Täyte:

 

Kinuski tehty 2dl kermaa ja 2dl fariinisokeria sekä jäähdytetty jääkaapissa yön yli ja seuraavana päivänä vaahdotettu kuohkeaksi johon lisätty 2dl kermavaahtoa.

 

Kakkupohjan päälle levitin ohuen kerroksen vadelmahilloa jonka päälle kinuskivaahto ja siihen upotin jäisiä vadelmia.

Kakun kasasin irtopohjavuokaan jonka ansioista kakku pysyy kasassa ja päälisestä saa tasaisemman.

 

Päälinen:

 

Kinuski: 2dl kermaa ja 2dl fariinisokeria

(tätä kinuskia keitetty selvästi vähemmän aikaa, jotta se ei kovetu levyksi kakun päälle! )

2013-08-01%2018.12.38M-normal.jpg