Toiselle työkaverille "synttärikakku" ja toiselle joka lopetti meillä työnteon. Pikainen väsäys iltavuoron jälkeen seuraavalle päivällle.

Pohja:


100g rasvaa

1,25dl sokeria

1 muna

1,5 dl vehnäj.

0,5tl leivinj.

1tl vanilj.sok.

1,5rkl kaakaoj.

0,25dl maitoa

8 palaa hasselpähkinäsuklaata

2rkl nutellaa

daimsuklaapalloja 1/2 pss


voi+sok. vaahto -> kuivat aineet + maito -> sulatettu suklaa ja daimpalloja


Laitoin taikinan 20cm silikoonivuokaan ja uuniin 200 asteeseen n .15min ja annoin jäähtyä.

(Taikina jäi keskeltä hieman raa'an oloiseksi, mutta kuitenkin suklainen eikä yhtään pahaksi vaan ehkä jopa paremmasi kun oli enemmänkin "suklaista". Itse tykkäsin tämänoloisesta versiosta enemmän, mutta jos haluaa täysin kypsän niin suosittelen uunia 175 asteeseen ja pidempää paistoaikaa. Ehkä jopa 20min.)


Tämän jälkeen leikkasin kakun 4 osaan (keskeltä halki ja puolikkaat palat vielä keskeltä) ja niistä isolla sydänmuotilla 4 sydänpalaa. Sitten kaksi sydäntä päällekäin ja ylijääneilä paloja lisäsin sydämien väliin jotta sain päälisen tasaisemmaksi kun oli keskeltä pehmeämpi ja "läsähtäneempi".  Päälle tein suklaatomusokeri kuorrutteen ja koristelin nonparelleilla ja kookoksella.


HUOM! taikinaan olisi voinut laittaa toisen munan joka olisi tehnyt taikinasta hieman kiinteämmän jopa. Tämä oli erittäin hajoava ja piti käsitellä nopeasti ja varovasti. Oli kuitenkin ensimmäinen kokeilu muffinssitaikinalla tehdä kakkuvuokaan :)


Koristeena pikeerisydän joka on värjätty pastavärillä ja sen päälle elintarvikekimalletta. 



20130818_211102M-normal.jpg


20130818_210000M-normal.jpg