PAREMMAT KORVAPUUSTIT:

IMG-20130308-WA000M1-normal.jpg

Perinteisiä korvapuusteja paremmalla maulla, kun normaalin sokerin tilalle laittaa fariinisokeria ja lisäksi mantelijauhetta. Pullista tulee heti paremman makuisia. Maku muistuttaa enemmän "kahvilan pullia".

Itse tein puolen litran taikinaan sisälle tulevaan täytteeseen tällä ohjeella: 

2dl fariinisokeria

1dl mantelijauhetta

reilusti kanelia

n. 150g voita

 

voin levitin taikinan pinnalle vähän sulatettuna ja loput aineet sekoitin keskenään ja levitin voin päälle. Sen jälkeen rullalle ja paloiksi.

SYKSYN SIENIPULLIA:

2013-08-10%2022.55.39M-normal.jpg

SYDÄNPULLIA:

2013-08-10%2022.59.30M-normal.jpg   2013-08-10%2022.57.49M-normal.jpg

2013-08-10%2021.24.42M-normal.jpg

Kuka sanoi, että pullien täytyy olla aina pyöreitä? :)

VANILJA-KOOKOSPULLIA:

20130805_152201-normal.jpg

20130805_151925-normal.jpg

Ulkonäkö pettää, mutta maku oli taivaallisen hyvää! Päälisestä tuli vähän "sitkeän tahmea" joka tuntui samalta kuin jäisi ehkä hampaisiin hieman kiinni. Juuri sellainen, mitä joskus jostain kahvilasta löytää ja mistä itse tykkään erittäin paljon. 

Päälle: sulatin vähän rasvaa ja maustoin sen hyvin vaniljasokerilla, johon lisäsin kookoshiutaleita. Määriä en yleensä mittaile, vaan katson noin suurinpiirtein ja maistelen välistä.

VANILJARAHKAPULLAT:

20130805_150655-normal.jpg

Tällä kertaa pullan sisälle laitoin vaniljakastiketta, jossa tavallista maitorahkaa vähän sekaan laitettuna. Rahkaa laitoin siksi, koska tein kastikkeen vahingossa liian löysäksi eikä juuri sillä hetkellä ollut vaniljakreemiä jämäköittämään. Rahka ei tosin tehtävää paremmin tehnyt, mutta ehkä parempi se kuin ei mitään. Kaulin taikinan levyksi johon lisäsin kastikkeen ja lopuksi rullalle, paloiksi ja vuokiin :)